Friday, October 11, 2013

Actualizare pentru proprietarii și administratorii de pagini Google+

  Google+  
     
 

Noutăți pentru proprietarii și administratorii de pagini Google+

11 octombrie 2013

Bună,

Prin prezenta te informăm că se vor actualiza Termenii și condițiile Google pe 11 noiembrie 2013. Poți să citești un rezumat al viitoarelor modificări aici. De asemenea, a fost adăugată o nouă setare care îți oferă mai mult control asupra locațiilor în care apar numele, fotografia și acțiunile paginii tale în Google și pe web.

Ce se întâmplă?

Am actualizat Termenii și condițiile Google, incluzând modificări care se aplică utilizării de către Google a numelui, a fotografiei și a acțiunilor paginii tale.

Google+ este conceput pentru a facilita descoperirea conținuturilor tale, de exemplu, prin evidențierea conținuturilor sau a acțiunilor relevante în context, atunci când acestea pot prezenta interes pentru ceilalți Aceste recomandări sunt denumite „recomandări din cercurile tale". Modificările aduse Termenilor și condițiilor clarifică detaliile despre modul în care numele, fotografia și activitatea relevantă a paginii tale pot să apară în recomandările din cercurile tale. De exemplu, dacă pagina ta urmărește în mod public altă pagină, Google poate afișa această acțiune cu numele și fotografia paginii tale, atunci când este relevantă și utilă pentru utilizatori, inclusiv în anunțuri.

Tu stabilești ce postezi pe Google. Setările de trimitere a paginii tale nu sunt afectate și, ca întotdeauna, dacă ai postat ceva pentru un public limitat, noi respectăm această setare.

Ce pot face?

Cu noua setare Recomandări din cercurile mele poți să stabilești cum apar numele, fotografia și acțiunile paginii tale (de exemplu, +1ri, recenzii pe care le scrii sau comentarii pe care le postezi) în contexte publicitare. Această setare nu afectează alte locații în care pot să apară numele și fotografia paginii tale. Poți să accesezi această setare din Tabloul de bord al paginii și o poți modifica oricând. Dacă dezactivezi această setare, e posibil să nu poți utiliza anumite funcții până nu o reactivezi.

Dacă administrezi mai multe pagini, fiecare pagină are propriile setări. Paginile pe care le gestionezi sunt enumerate mai jos:

Bitcoin Romania

Vezi paginile în Google+

Modificările Termenilor și condițiilor vor intra în vigoare pe 11 noiembrie 2013. Dacă nu schimbi setarea, Recomandările din cercurile tale vor fi activate.

Unde pot afla mai multe?

Pentru a afla mai multe despre aceste actualizări pentru Paginile Google+, poți consulta Termenii și condițiile Google actualizate, precum și Centrul de ajutor Google+.

Poți să citești și Termenii și condițiile suplimentare pentru Paginile Google+

Mulțumim,
Echipa Google+

 
     
           
 
 

© 2013 Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043

Ai primit acest anunț prin intermediul serviciului de e-mailuri obligatorii cu scopul de a te anunța în privința unor schimbări importante legate de produsul sau de contul tău Pagina Google+.

 
 

No comments:

Post a Comment